Dit is wat je krijgt:

De 1-op-1 strategiedag is een dag waarbij we kijken naar alle lagen van je bedrijf. Ik laat je zien hoe je jouw diensten naar een hoger niveau kunt tillen door slimme aanpassingen in je aanbod en positionering, zodat een plan ontstaat waar jij blij van wordt én dat je met enthousiasme uitvoert.

Je ontdekt welke (online) campagnes je kunt inzetten voor maximale zichtbaarheid en de juiste klanten. Met het concrete 3-maanden actieplan weet jij exact waar je aan werkt om succesvol te lanceren, schalen en groeien.

Over de details hoef je je geen zorgen te maken, want we regelen lekkere hapjes en drankjes op een inspirerende locatie in de buurt van Nijmegen, Zwolle of Utrecht.

De dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur. De datum voor de dag stemmen we samen af.

Na 2-4 weken plannen we een terugkom strategiecall om alles nog eens rustig door te spreken.

Anika van Klie

C-Marketing van Christel. Geen poespas maar gewoon doen. Heb je een wirwar van ideeën in je hoofd en wil je een shortcut naar een strategisch sterk actieplan? Christel haalt de rode draad er uit door duidelijke vragen te stellen en vertaalt het in een professioneel stap voor stap marketing plan. Met het actieplan dat Christel mij heeft opgesteld, moet ik alleen nog een ding doen, juist: doen. Ga niet bij Christel als: je niet tegen enthousiasme kan, als je niet van het aanpakken houdt, als je van gebakken lucht houdt of als je niet tegen opbouwend kritiek kan. Ga vooral naar C-marketing als je van een professionele aanpak houdt.

Charlotte Meindersma

De sessie met Christel was fantastisch. Streng doch rechtvaardig. Precies wat ik nodig had. En vooral fijn: het was praktisch. Kreeg een systeem en zelfs specifieke zinnen aangereikt. Dat hielp me om ideeën eindelijk uit te kunnen voeren en nog goed ook. Ik kreeg er energie van, had weer helemaal zin om dit lastige stukje marketing toch op te pakken. Het vertrouwen dat het nu wel zou lukken was een hele opluchting.