Creëer een strategisch slim aanbod met een concreet lanceerplan 🚀

Van idee naar actie: realiseer je doelen met een concreet plan en gerichte strategie.
Speciaal voor trainers, coaches en creatieve ondernemers die willen groeien en opschalen.

Annelies Valentijn

"Wow wat heb ik een hoop geleerd over marketing, klantreis en lanceren. Ik heb in de afgelopen maanden heel fijn met Christel samengewerkt, wat een kennis heeft deze vrouw! Dank voor al je hulp, je kritische blik en mij op een andere manier naar mn business hebben laten kijken. Wil je marketing ook makkelijk maken dan is Christel echt een aanrader!"

Saskia van der Krift

"Een mega fijne tijd gehad tijdens het Show Up programma. Christel heeft mij enorm geholpen om focus te krijgen door mij te helpen de postionering van mijn bedrijf stevig neer te zetten. Voordat ik met Show up startte had ik het gevoel dat ik een half bedrijf had. Nu voelt alles als 1 geheel. Ik ben enorm dankbaar voor al haar hulp. Christel laat je absoluut niet zomaar hangen. Ze denkt met je mee en helpt je tot je hele marketing boodschap klopt. Ik denk dat iedereen wel een Christel kan gebruiken. ;)"

Sabine Sabelis

"Werken met Christel is een nieuwe manier van 'marketing' leren toepassen. Duidelijk, eerlijk, maar ook vanuit verbinding. Kijken wat nodig is voor jou! Ook in groepsverband heb ik dat ervaren. Met ferme doch subtiele hand heb ik eindelijk geleerd hoe ik mijn aanbod goed neerzet. De tools die ze je geeft zijn concreet, duidelijk en laten een dosis marketing ervaring zien die ze graag met je deelt. Eindelijk staat die nieuwe website mét een nieuw aanbod én zelfs een masterclass er!"